Puijon kamarikuoro on Kuopion Puijon seurakunnan kamarikuoro, jossa laulaa 28 eri ammateissa toimivaa kokenutta laulun harrastajaa. Kuoron perusti vuonna 1989 kanttori Jorma Hannikainen, joka johti sitä kesään 2007 saakka. Jorman jälkeen Puijon seurakunnan kanttoriksi ja Puijon kamarikuoron johtajaksi valittiin MuM Outi Keskisipilä. Outin virkavapaan aikana syyskaudesta 2015 alkaen kamarikuoroa on johtanut MuK Anna Antikainen. Kuoro osallistuu säännöllisesti Puijon seurakunnan jumalanpalveluselämään erilaisina kokoonpanoina laulaen monipuolista kirkkomusiikkia. Se on esittänyt mm. J.S.Bachin, Brittenin, Charpentierin, Duruflen, Händelin, Mozartin, Mäntyjärven, Rossinin, Rutterin ja Viernen teoksia sekä tehnyt ekumeenista musiikkiyhteistyötä Ortodoksisen kamarikuoron kanssa. Suomen lisäksi kuoro on esiintynyt Italiassa, Saksassa, Unkarissa, Irlannissa ja Virossa.

Kuoron johtajana toimii Puijon seurakunnan kanttorin viransijainen Anna Antikainen. Antikainen (s.1988) on kuopiolainen muusikko. Musiikin ammattiopinnot alkoivat vuonna 2008 Kuopion Konservatoriossa, jossa opettajina toimivat pianonsoitossa Jaakko Untamala sekä cembalonsoitossa Eeva Mäkinen. Konservatorion jälkeen opinnot jatkuivat Sibelius-Akatemian Kuopion toimipisteessä, jossa musiikin kandidaatin tutkinto valmistui vuonna 2014. Sibelius-Akatemiassa urkujen- ja cembalonsoiton opintoja ovat ohjanneet Jaana Ikonen ja Mikko Korhonen, sekä musiikinjohdon opintoja Heikki Liimola. Kevätlukukauden 2015 Anna vietti Amsterdamin konservatoriossa Jacques van Oortmerssenin (1950–2015) urkuluokalla.